Röd thaicurry
Jag älskar röd och grön thaicurry! Mm! Problemet har varit att hitta en bra vegetarisk sådan. Sist jag beställde en fick jag bara en massa ärter och majs i den, och det vill jag banne mig inte ha. Så jag bestämde mig för att göra en egen röd thaicurry. Jag hittade inspiration i det här receptet från Jävligt Gott, men jag har ändrat det lite. Och vad gott det blev! Mycket bättre en än restaurangcurry faktiskt.
Tillagning av Värsta Curryn
- Hacka grönsakerna du vill ha i bitar. Jag valde lök, blomkål, grön paprika och sockerärter. Sedan hittade jag lite quornbitar i frysen som jag hade i också.
- Fräs alltihop i en stekpanna och ställ åt sidan.
- Ha ner lite olja eller margarin i stekpannan och sedan 1.5 matsked röd currypasta till dess det blir lite geggigt.
- Ha i en burk kokosmjölk och låt koka ihop ett tag.
- I med grönsakerna, en grönsaksbuljong, lite chilipulver och svartpeppar.
- Servera med ris.
Klart!
Kommentarer
Postat av: Hela Världen Grön
Det här måste testas!
Trackback